Tekfen Filarmoni Festivallerde!

2019-2022 yılları arasında İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri Orkestrası sıfatıyla festivalde yer alan Tekfen Filarmoni, 6 Haziran 2022 tarihinde, 50. İstanbul Müzik Festivali’nin açılışını, AKM’de vereceği konser ile yapacak. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından 50 yıldır düzenlenen festivalin açılış konserinde Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, kariyerini Berlin’de sürdüren, Rus asıllı Amerikalı piyanist Kirill Gerstein’e Çaykovski’nin Op. 23, 1 No’lu Piyano Konçertosu’na eşlik ederken, konserde ayrıca Ferit Tüzün’in Nasreddin Hoca ile Leonard Bernstein’in Batı Yakası Hikayesi’nden Senfonik Danslar’ını yorumlayacak.

Tekfen Filarmoni bu renkli programı birkaç gün sonra, bu defa 35. İzmir Müzik Festivali kapsamında, genç yıldızlarımızdan piyanist Can Çakmur ile birlikte, muhteşem Efes Kütüphanesi’nin önünde, Egeli klasik müzik severler için icra edecek.

Biletler, İstanbul Müzik Festivali için Passo’da, İzmir Müzik Festivali için Mayıs ayının ortasından itibaren Biletix'de